IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на бебето: Ким Кардашян търси хубаво име

3 април 2019 08 30

Ще го кръсти ли на някого?

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ким Кардашян е в трескаво очакване на четвъртото си дете. Докато остават все по-малко дни до раждането на момченцето, риалити звездата обмисля как да го кръсти.

„По принцип чакаме бебето да се роди и да видим как изглежда, за да преценим кое име му отива. Свикнала съм да чакам 3-4 дни и тогава да усетя името на децата.“ Наистина обмислям името Роб, като брат ми. Но ще станат Норт, Сейнт, Чикаго и Роб... Все пак така го чувствам“. Това сподели тя в интервю за водещия Джими Кимъл.

38-годишната Ким, която ще се сдобие с нов наследник чрез сурогатна майка не коментира на коя дата е планувано раждането, само уточни, че ще бъде до няколко седмици.

Третото дете на звездата и съпруга ѝ Кание Уест е родено от същата жена, която скоро ще даде живот и на момченцето. Смята се, че тя получи тлъста сума пари за услугата, като е подписала и специален договор, покриващ възстановяването ѝ и евентуални усложнения.

Известното семейство вече е подготвило детската стая за четвъртото си дете. Според Ким, по-големите малчугани може да ревнуват в началото, но те са подготвени за подобни моменти, защото вече имат опит зад гърба си.

Източник: Instagram

Четете още:

Звездите, станали майки след 40-те

Ким Кардашян се подготвя за четвъртото си дете

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари