Малко преди да роди Меган Маркъл се появиха снимки от времето, когато тя е била бебе. Те бяха публикувани от чичото на херцогинята на Съсекс.

Роднината ѝ показа нейните първи детски снимки и сега целият свят ще следи дали новороденото ще прилича на своята майка. Все още не е съвсем ясно дали Маркъл ще роди в болница или в новия си дом с помощта на акушерки.

Джоузеф Джонсън показал пред Daily Mail специалните кадри, които до този момент не бяха публикувани в обществени медии. На първата снимка Меган е със своята майка Дория на 4 август 1981 г. в болница в Лос Анджелис.

На друг кадър малката Маркъл прави опити за първи крачки. Бъдещата херцогиня е изкарала по-голяма част от своето детство с баба си: Дория била принудена веднага да се върне на работа след раждането, отбелязва изданието.

Самият Джоузеф коментира защо е дал снимките: „Смятам, че сега е подходящ момент да покажа на света другата страна на семейство Меган – положително“, казал той, намеквайки за постоянните скандали, свързани с роднините на херцогинята от страна на баща ѝ, доведената ѝ сестра и брат ѝ.