IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани показва прелести на остров Бали

15 април 2019 11 30

Тя и годеникът й на поредната почивка

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Животът е кратък, точно колкото един блус.. Затова живейте го на макс!!“. Това написа Джулиана Гани във Facebook, където публикува снимки от почивката си. Тя и годеникът ѝ Илиян Найденов отмарят на остров Бали.

Плеймейтката показа няколко кадъра по бански – от басейна на хотела и от разходката сред прохладата на индонезийската растителност.

„Остров Бали се слави с незабравимите си залези. Само който не е бил, той не знае“, написа Джулка, която си е направила минифотосесия на фона на залеза.

Гани сподели и впечатленията си от посещението на резерват с животни. Очарована от тях, тя написа: „Истински семейства, истинска любов! А вие можете ли да обичате толкова силно?? Любовта не се измерва, тя е състояние на душата и огледало на самите вас“.

Междувременно фитнес инструкторът сподели в социалната мрежа, че е влюбен в Азия и би давал всичките си пари за подобни пътувания. Той не скри, че е претърпял лек инцидент – паднал „като куче“ в джунглата, но се отървал само с охлузвания.

По-рано тази година двойката бе на екскурзия в Тайланд.

Още снимки от тропическата почивка на Джулиана Гани и Илиян Найденов вижте в нашата галерия.

Четете още:

Джулиана Гани с нов нос

Чар или бедствие: Джулиана Гани сложи народна носия


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари