IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли. Анджелина Джоли – вече премахна „Пит“ от името си

17 април 2019 05 40

Все пак двамата били в по-добри отношения

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли официално махна фамилията „Пит“ от името си, съобщи Контактмюзик. Бившата двойка си издейства съдебно решение, с което да бъдат обявени за разведени, докато продължават да обсъждат условията на раздялата.

Актрисата вече взе мерки да си върне името отпреди брака. Документи, заведени в съда в Лос Анджелис постановяват: „Името на ищцата се възстановява на Анджелина Джоли“. Актрисата и преди е сменяла съдебно името си. След като се скара с баща си Джон Войт, тя подаде документи в съда, за да се откаже от фамилията му и официално стана само Анджелина Джоли.

Откакто бяха обявени за необвързани, Брад Пит и Анджелина Джоли са в по-добри отношения.„Брад и Анджелина извървяха дълъг път. За изненада на много от близките им приятели, връзката между тях се подобри много и те са се посветили на това да са родители. Децата вече имат график за посещенията и това промени много нещата за цялото семейство... Сега децата прекарват време и с двамата родители и са щастливи“.

Двамата актьори постигнаха споразумение за попечителството още през декември миналата година, но подробностите останаха конфиденциални в интерес на децата. Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца на възраст от 17 до 10 години, като трите по-големи са осиновени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари