IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Ако любовта почука на вратата, ще отворя

12 май 2019 09 30

Звездата показа тяло пред Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Може ли някой да даде 50 години на Дженифър Анистън? Звездата от сериала „Приятели“ изглежда в перфектна форма и позира за американското списание Harper's Bazaar. На един от кадрите Дженифър е със сандали Jimmy Choo и бански костюми на Hermes. Тя плува в басейн, седнала на кресло.

Джен откровено признава, че след раздялата ѝ с Брад Пит, Джон Майер и Джъстин Теру не се среща с никого в момента и е отворена да намери отново любовта, пише Daily Mail.

На фотосите Анистън изглежда чудесно, снима се топлес, демонстрирайки разкошна фигура. Що се отнася до любовта, звездата така и не се оставя да мисли много за нея. Не се уповава на сайтове за запознанства, тъй като по-скоро се е фокусирала върху приоритета си – професионалните проекти. Те са свързани с двете ѝ телевизионни предавания „Първи дами“ и „Сутрешно шоу“ с Рийз Уидърспун.

Но Анистън е категорична, че не се и отказва от любовта. „Когато почука на вратата ми, ще е добре дошла и ще я посрещна.“, категорична е тя. Също така вярва, че душевните приятели са много и може да се появят неведнъж в живота.

Снимка: Harper's Bazaar

Актрисата също коментира рождения си ден, който отпразнува през февруари и на който дойдоха много знаменитости като Кортни Кокс и Сандра Бълок.

Не остана незабелязан и фактът, че сред гостите бе и бившият ѝ съпруг Брад Пит. Приятелството между двамата отново се засили след раздялата му с Анджелина Джоли.

Снимка: Harper's Bazaar

Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца

Брад Пит уважи рождения ден на Дженифър

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
ne poznavam jenata na snimkata no i pojelavam da e 6tastliva ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар