IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Мидълтън показа гаджето си

13 май 2019 14 30

Сподели кадър в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Братът на херцогинята на Кеймбридж – Джеймс Мидълтън не говори много за личния си живот. Бизнесменът става известен без да иска, а вече стана ясно и коя е жената до него. В страницата си в Instagram Джеймс сподели снимка от своя ваканция, а до него е красива блондинка, пише OK Magazine.

Момичето се казва Ализ Тевенет и е на 30 години. Работи като финансов експерт в Лондон за ITG (Investment Technology Group). Говори няколко езика, сред които френски, испански и английски.

Двамата са се запознали през есента на миналата година и оттогава не са се разделяли. Новата година посрещнали заедно със сестрата на Джеймс – Пипа и нейния съпруг Джеймс Матюс.

Преди новата си любов Ализ, Джеймс 5 години се среща с телевизионната водеща и актриса Дона Еър. Двойката бе заедно от 2013 до 2016 г. след което се раздели за 4 месеца.

След това Дона и Джеймс възобновиха отношенията си и даже се заговори за предстояща сватба, но двамата накрая решиха да продължат в различни посоки.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари