IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата съпруга на бившия на Меган: Остави я в миналото

17 май 2019 14 50

Двамата са заедно от 18 месеца, но разбрали, че са сродни души

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Новата съпруга на Тревър Енгелсън – Трейси Кърланд го посъветвала да „остави Меган Маркъл в миналото“, за да започне да „планува да създаде семейство скоро“, пише The Sun. Двойката са заедно едва от 18 месеца, но веднага се преоткрили като сродни души. Бившият на съпругата на принц Хари сключи брак с диетоложката Трейси само дни, след като Меган роди Арчи – на 6 май.

42-годишният Тревър Енгелсън и 31-годишната Трейси Кърланд сключиха брак в Калифорния миналия уикенд, а снимките от тържеството се появиха в социалните мрежи. Но за да бъдат щастливи заедно, Трейси, която е наследила мултимилионна империя, иска Тревър да забрави напълно бившата си – херцогинята на Съсекс.

Близки до Трейси обясняват: „Трейси е свежа глътка въздух за Тревър и двамата са безумно влюбени“. Също така близки до булката добавят, че името на Меган изобщо не се споменава в разговори и никой от компанията им не се интересува от случващото се с нея.

Все пак изданието допълва, че макар и приятелите на Трейси да твърдят, че Меган е забравена, именно Трейси е помагала на Тревър да не мисли за бившата си.

Продуцентът имал дълга връзка с Меган – 9 години, две от които двамата имат и брак. Съвсем скоро излезе и новината, че бракът им се провалил заради ролята на Меган в сериала „Костюмари“, заради която се наложило двамата да живеят разделени. В момента Тревър е много щастлив и изглежда, че заслугата за това е на Трейси.

Нещо повече, младоженците изглежда следват стъпките на принц Хари и Меган Маркъл и искат да имат деца по-скоро. „Всички смятаме, че двамата скоро ще създадат семейство“, добавил източник близък до двамата.

Все пак преди да продължат към следващата стъпка, Трейси ще се убеди, че Тревър наистина е забравил бившата си. „Дори не мисля, че Трейси се интересува от миналото му, но иска той да го остави“, разказва още приятелка на младоженката.

Меган среща за първи път Тревър през 2004 г. Тогава тя е актриса, а той – продуцент. След като са заедно 7 години сключват брак през септември 2011 г. на плажна церемония в Ямайка. Две години по-късно се разделят, като в документите пише – „непреодолими различия“.

Меган среща Хари през 2016 г. Сключват брак през май 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари