IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким патентова името на четвъртото си дете

28 май 2019 06 00

Пуска бебешки артикули

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Ким Кардашян е майка на малкия Псалм едва от няколко седмици, но вече има сериозни планове за неговото име. Световните медии съобщиха, че риалити звездата и съпругът ѝ са подали документи за патентоването му. 

Според източници на WWD, жената на Кание Уест не просто не желае други родители да кръщават така синовете си. Тя е запланувала да изкара пари от търговската марка „Psalm West“. 

Както наскоро създаде гримове за булки по случай годишнината ѝ с рапъра, сега Ким иска да използва появата на четвъртото си дете, за да продава бебешки стоки. Тя смята да пусне на пазара както пюрета и хранителни добавки за деца, така и дрехи, обувки, съдове и други аксесоари.  

Най-известната от сестрите Кардашян вече е патентовала имената на другите си три деца – Норт, Сейнт и Чикаго. На тях също ще бъдат кръстени артикули от различни серии. Не е ясно кога планува да пусне първата си колекция. 

 

 

Междувременно първата снимка на пеленачето, която многодетната майка сподели в Instagram, бе изтрита. Повод за това станаха множеството негативни коментари под нея от страна на последователи. Те алармираха звездата, че детето не бива да спи в кошчето по начина, по който го е сложила тя. 

И докато едни упрекнаха Ким, че може да убие момченцето неволно, други я защитиха, че вече е забравила как се гледа бебе и ѝ дадоха съвети за по-безопасен сън на Псалм.

„Моля ви, моля ви, моля ви, платете на консултант по съня, за да ви даде съвет да махнете всички одеяла, завивки и пелени от кошарата на децата ви, за да не бъдат те в риск от Синдром на внезапна детска смърт. Много пъти безуспешно съм опитвал да съживя деца, които са починали по този начин“, предупреди медик. 

 


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари