IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на знаменитостите: Колко струват подаръците им?

8 юни 2019 12 00

Родените с късмет

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато обикновените деца играят с кукли, коли, или най-много – с таблет или смартфон, децата на звездите имат далеч по-скъпи играчки. Сред тези, които са „докоснати от съдбата“ са децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, Ким Кардашян и Кание Уест, Бионсе и Джей Зи... Ето с какво си играят наследниците на знаменитостите.

Кралските деца – принц Джордж и принцеса Шарлот

Скромността краси, казва една поговорка и явно към нея се придържат и членовете на кралското семейство. Например, известно е, че Елизабет Втора не изхвърля опаковките, в които са били загърнати кралските ѝ подаръци. Опитва се да приучи към скромност принц Джордж и принцеса Шарлот. Но невинаги тази мисия е успешна. Така например, Карол Мидълтън – майката на Кейт подарила на първородния си внук – зебра на фирмата Stevenson Brothers за 4560 лири. А дядото, принц Чарлс, се отличил с подарък – ван къща на стойност 18 000 лири. Това е второто „недвижимо имущество“ на малкия принц в имота на дядо му Highgrove. По-рано, това бе дървената колиба, проектирана от Уилям Бертрам (този, който възстанови гроба на Чърчил).

Монро и Морокан

Мама Марая Кери прави всичко за своите деца. Още като били бебета, тя украсила пелените им с диамантени щифтове, пише OK Magazine. Купила им дори куп дизайнерски обувки, докато те още не можели добре да ходят. През годините децата са получили минипиано и играчки на Ferrari. А за тях по всяко време отваря врати главният лондонски универсален магазин Harrods.

Снимка: Reuters

Блу Айви Картър

От раждането си Блу Айви Картър има всичко, за да се чувства превъзходно – розово скъпоценно столче за хранене с диаманти и кристали Сваровски, златна люлка, кукла Барби с диамантени декорации на стойност 80 000 долара. Но най-красивият подарък, направен за дъщерята от татко е, че той вмъква гласа ѝ в песента Glory, която рапърът пусна в мрежата три дни след раждането на Айви.

Снимка: Reuters

Принцеса Леонор

През 2015 г. кралят на Испания Филип VI подари на най-голямата си дъщеря – десетгодишната наследница на трона, принцесата на Астурия – ордена на Златното руно. Това е много важна награда, учредена през 1430 г. и оттогава е връчвана едва на 1200 души. И само четирима от тях, включително и ученичката Леонор, са жени.

Снимка: Reuters

Харпър Бекъм

Да си дете на Дейвид Бекъм е повече от добър късмет. Футболистът е известен като перфектният баща. И все пак, когато на света се появява Харпър – единственото момиче във футболния му семеен отбор, бившият спортист се стопи като сладолед и започна да учи дъщеря си към безупречния вкус още от люлката. Първо поръчва на най-скъпия съвременен художник Дамиен Хърст концептуално платно. Две години по-късно в лондонското детско имение на Бекъм се появи огромно розово сърце с пеперуди. Картината се нарича „Дъщеря на татко“ и се оценява на 600 000 британски лири. Миналата година „специалната малка дама“ отпразнува шестия си рожден ден в Бъкингамския дворец, където с баща си и баба си бе част от чаена вечер, само за тесен кръг подбрани хора.

Снимка: Reuters

Сури Круз

Докато Кейти Холмс се откъсваше от дизайнерските дрехи, татко Круз подари на дъщеря си на третия ден след раждането копие на състезателен автомобил от серията IndyCar за 30 000 долара. Не, това не било подарък за него. Просто актьорът веднъж гледал телевизия с малката си дъщеричка и забелязал, че тя харесва състезанието. Е, това бе в добрите стари времена, когато двамата все още поддържаха връзка.

Снимка: Reuters

Децата Кардашян

Ким Кардашян също е щедра майка. Тя обича децата си с цялото си сърце и не се свени да им показва любовта си с щедри подаръци. Норт има къща за кукли за 53 000 долара, а Чикаго – златен Suommo Dodo и мече Steiff Louis Vuitton.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари