IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившите на Хари не го следват в Instagram

7 юни 2019 12 00

Дамите едва ли харесват съпругата му

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Малко повече от месец след създаването му, акаунтът на херцога и херцогинята на Съсекс в Instagram продължава да е във фокуса на вниманието. Той вече има над 8,4 млн. последователи, което е своеобразен рекорд за толкова малко време. Но не това число прави впечатление, а нещо друго – бившите на принц Хари не го посещават. Защо ли?

Нито Челси Дейвис, нито Кресида Бонас са сред почитателите на младото семейство, което може да бъде намерено в Instagram под името @SussexRoyal. Те са приятелки в социалната мрежа и явно и двете не искат да виждат нищо свързано с Хари и очарователната Меган. 

Докато Дейвис не следва херцозите, тя е приятелка на принцеса Юджини, която е братовчедка на по-малкия син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. Интересно е да отбележим, че тя все пак е харесала обща снимка на двамата братовчеди. 

Двете дами, които се разделиха с Хари, защото не желаят да водят живот с толкова ограничения, все пак присъстваха на сватбата му с Меган Маркъл. Снимките на папараците обаче показват техните отегчени физиономии. 

Междувременно, Уилям и Кейт, които си имат отделен акаунт в Instagram, също не следват херцога и херцогинята на Съсекс. Те дори имат малко повече почитатели в социалната мрежа от тях. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари