IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс не може да се нарадва на годеника си: Става все по-хубаво

18 юни 2019 05 40

Актрисата не нервничи за предстоящата сватба

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През февруари стана ясно, че Дженифър Лорънс е сгодена за директора на художествена галерия Кук Марони.

Това стана факт след едва 8-месечна връзка, пише OK Magazine. В скорошно интервю звездата от „Игрите на глада“ призна, че се е влюбила в Кук от пръв поглед.

Тогава Лорънс призна, че веднага е разбрала, че иска да прекара остатъка от живота си с него. В същото време актрисата заяви, че не подозирала преди връзката си с Марони, че иска да се установи с един партньор.

Вече Лорънс няма търпение да узакони отношенията си с нейния любим.„Той е най-прекрасният човек, когото някога съм срещала. Той наистина е такъв през цялото време и става все по-хубаво. Затова за мен е голяма чест да се нарека Марони“, споделя носителката на „Оскар“.

Също така, звездата заяви, че не нервничи по повод предстоящата сватба, тъй като е „твърде мързелива, за да бъде невротична“. Лорънс добави, че вече е намерила рокля и място за сватбата.

Слуховете за годежа между Лорънс и Марони тръгнаха, след като актрисата бе забелязана да носи пръстен, а по време на модната седмица в Париж актрисата вече представи официално на света своето бижу.

Според слуховете, сватбата на Лорънс и галериста Марони ще бъде в тесен кръг от най-близките им роднини и приятели.

Дженифър има връзка с Марони от пролетта на 2018 г. Преди това тя бе гадже с 50-годишния режисьор Дарън Арнофски. Двамата се срещаха около две години.

Дженифър Лорънс проговори за годежа си

Дженифър Лорънс вдигна градинско годежно парти

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари