IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които играят приятели, но не се харесват в реалния живот

23 юни 2019 12 00

Въпреки че играят близки приятели пред камера, нещата не се развиват толкова добре в реалния живот

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорството е невероятна професия, в която може да ти се наложи да прекараш времето си с едни и същи хора дълго време. Снимките на някои филми и сериали продължават няколко месеца и дори могат да се проточат и повече. Затова повечето от актьорите и екипа на проектите се сприятеляват и дори много се сближават. Още повече, когато играят приятели или любовници пред камера.

Невинаги обаче щастливият край на екран е такъв и в реалния живот. Някои от звездите, които са неразделни пред камерата, всъщност не могат да се понасят. Независимо колко много екипът се опитва да ги сплоти, тези звезди си остават врагове в живота и дори не се поздравяват.

„Отчаяни съпруги“

Драмите в сериала са известни на всички и дори понякога са забавни. И докато това е основната сюжетна линия в „Отчаяни съпруги“ и накрая всичко се нарежда добре за четирите главни героини – Линет, Бри, Габи и Сюзън, то в реалния живот не е било по същия начин.

Никол Шеридан, която играе Иди Бри до пети сезон на сагата, споделя, че лидерките в сериала не понасяли Тери Хатчър, която влиза в ролята на Сюзън. Според нея, пикът на раздора дошъл на фотосесия за списание Венити Феър.

Снимка: Reuters

По първоначални данни, всички жени е трябвало да пристигнат по едно и също време на снимачната площадка и да влязат заедно в гардеробната, за да си изберат тоалети. Също така е било изрично казано, че Хатчър няма да е в центъра на групата.

Все пак актрисата е влязла първа в гардеробната, което е накарало Марша Крос (Бри Ходж) да напусне площадката, а Ева Лонгория (Габриел Солис) е изпратила гневни съобщения до представителите на списанието.

Слуховете за вражда се засилиха още повече, когато накрая на сериала актьорският състав дава на екипа подаръци, но на поздравителните картички липсва името на Тери Хатчър.

През 2018 г. Лонгория даде още един повод да се говори по тази тема, когато по време на гостуване на Джими Кимъл тя каза, че все още всички поддържат добри отношения. След това обаче се поправи и каза „Е, по-точно 99% от нас“.

„Сексът и градът“

Саманта, Кари, Шарлот и Миранда са група жени, които променят киното през 90-те години на миналия век. С появата на сериала „Сексът и градът“ се поставя една нова ера в телевизионното изкуство и до ден днешен той няма еквивалент на малкия екран.

И макар Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу) и Ким Катрал (Саманта) да играят близки приятелки в сериала, който продължи шест сезона и след това направиха още два филма от поредицата заедно, то в реалния живот нещата не стоят точно така.

Снимка: Reuters

Двете се впуснаха в спор в социалните мрежи през миналото лято. Всичко тръгна от слухове, че трети филм „Сексът и градът“ няма да бъде сниман, защото Катрал е отказала да се върне в проекта.

Нещата се задълбочиха, когато Паркър изрази съболезнования за смъртта на брата на нейната колежка. Отговорът на Катрал беше повече от красноречив, когато тя отвърна „Нека да се изясним, ако все още не си разбрала. Ти не си ми семейство, не си ми приятелка. Спри да използваш трагедията ми, за да излезеш като „доброто момиче“ в пресата“.

„Професия стриптийзьор“

Алекс Петифър и Чанинг Тейтъм радваха женското око от големия екран в „Професия стриптийзьор“. Лентата разказва за това как Майк (Тейтъм) взима под крилото си Адам (Петифър) и го учи на всичко в живота.

Снимка: Reuters

В интервю Петифър споделя, че Чанинг не го харесва и най-вероятно вината си е напълно негова. Според Петифър, враждата започнала, защото той не си говорил с колегите и може би това се е разтълкувало като признак за твърде голямо самочувствие.

Но големият проблем идва тогава, когато Петифър наема апартамент от приятел на Тейтъм и се изнася преди да плати наем за четири месеца. Тогава той е получил имейл от колегата си, в който той го подканва да даде парите, които дължи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари