IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър: Не съм идеалната майка

3 юли 2019 14 40

Тя и дъщеря й на корицата на Harper's Bazaar

Instagram

Instagram

„Не се стремя да съм модел за подражание, аз искам да съм самата себе си“. Това споделя Кайли Дженър в интервю за „Harper's Bazaar“ – Арабия. Младата майка разкрива, че въпреки натоварения си график, се старае да отделя колкото се може повече време на детето си, но в никакъв случай не е идеалната майка. 

Младата милиардерка се появи на корицата на списанието заедно със своята майка – Крис Дженър и дъщеричката си Сторми. 

17-месечното момиченце позира за първи път за издание, но преди това то е снимано безброй пъти от специално наети от майка му фотографи. 

„Честно казано, не помня такъв период, през който моят живот да не е бил изложен на показ, защото започнахме да снимаме нашето шоу, когато бях на 9 години. Аз пораснах заедно с него и намерих как да живея така, както на мен ми е най-добре. Естествено, има моменти, в които чувстваш, че личните ти граници са нарушени“, обяснява Кайли по повод известността ѝ от малка. 

Младата майка коментира колко я е променило това, че вече има още една отговорност – детето. Тя изтъква, че когато е прекалено заета със своята козметична компания, си взима няколко дни отпуск, които да посвети на своята рожба.  

„Когато се чувствам много натоварена, искам да пътешествам... Аз вече имах своя мисия в живота – мисля, че всеки от нас има такава, дори тези хора, които не са известни. Като човешки същества ние сме в стрес, но всички ние имаме свой начин да се справяме заедно“, обяснява още тя. 

Кайли с критики заради орехи 

По повод това, че е най-младият милиардер в света, Кайли Дженър посочва, че всеки, който има достатъчно смелост да започне нещо ново, трябва да работи здраво и да не се отказва въпреки трудностите. По думите ѝ, човек трябва просто да следва мечтите си, а възрастта няма значение. 

Майката на Кайли посочва, че дъщеря ѝ е пример за подражание – млад човек, който има свой бизнес, работи усърдно, има дете и се грижи за семейството си. 

Кайли Дженър е бременна с второ? 

„Моето голямо желание сега е да мога да прекарвам повече време с внуците. Защото това диктува моето сърце. Всички мои деца живеят около мен. Те са моята любов. Всички работят много. И това е начин да прекарваме повече време заедно“, казва Крис. 

Още снимки от фотосесията на Крис, Кайли и Сторми, вижте в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари