IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Индийската перла Приянка Чопра-Джонас става на 37

18 юли 2019 11 30

Носителка на короната за „Мис свят 2000“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През последните години Приянка Чопра-Джонас се утвърди като звезда от висок ранг в Холивуд. Благодарение на главната ѝ роля в сериала „Куантико“, тя се превръща в първата актриса от Южна Азия, която е начело на американски проект. 

Но славата ѝ е не само от актьорската игра. Тя печели конкурса „Мис Свят“ през 2000 година, когато е само на 18, след което развива добра кариера в Боливуд. Докато снима „Куантико“, Приянка се занимава с проблеми, които засягат образованието, глада и борбата за женски права. 

Актрисата попада в класацията за 100-те най-влиятелни хора на списание „Time“, а компания ѝ правят Марк Зукърбърг, Леонардо ди Каприо. Приянка Чопра е близка приятелка с Меган Маркъл и беше един от гостите на сватбата ѝ с принц Хари през май. 

Тя  се омъжи на няколко пъти за певеца Ник Джонас, а връзката им предизвика огромен интерес още в началото. Двамата се запознават на парти, а след това започват да общуват в Инстаграм и решават, че е време да се срещнат на живо.

Снимка: Reuters

Веднага се харесват и започват връзка, която не крият от обществото. Не след дълго двамата вече са сгодени, а няколко месеца след това вдигат и сватба в Индия, след това и в Америка. 

Детството на Приянка преминава в постоянно местене от град в град, тъй като родителите ѝ са лекари в индийската армия. Когато се установяват в Бостън, актрисата е в 10-ти клас и се налага да посещава американско училище. В интервю, тя признава, че често е била обект на подигравки заради потеклото си. 

 

 

След това тя се връща в Индия и заради красотата си момчетата започват да я преследват. Това кара баща ѝ да сложи решетки на прозорците вкъщи, за да не може дъщеря му да бяга в късните часове на нощта.

Преди да се запали по актьорското майсторство, Приянка е искала да стане инженер. През 2003-а обаче тя участва в първия си индийски филм „Героят: Любовната история на един шпионин“ и досега има зад себе си повече от 50 боливудски филма като е била в ролята на модел, боксьор и тийнейджърка, страдаща от аутизъм. 

Снимка: Reuters

През 2008-а се появява филмът ѝ „Мода“, в който Чопра-Джонас играе модел. Критиците обаче веднага започват да я обвиняват, че е отслабнала драстично, за да я изберат за ролята.

В интервю самата актриса признава, че всъщност е трябвало да качи няколко килограма и след това да отслабне. Оттогава тя се бори със стереотипите и приканва всички да се харесват такива, каквито са. 

През 2010-а тя се превръща в официален посланик на УНИЦЕФ и оттогава се бори с глада, бедността и неравенството в множество африкански държави. През 2017-а тя посети Зимбабве, за да се срещне с деца, които са жертви на сексуално насилие. 

Снимка: Reuters

2016-а е годината, в която печели наградата „Изборът на публиката“ за ролята ѝ в „Куантико“. Това я превръща в първата жена от Южна Азия, която печели подобно отличие. Две години по-късно сериалът е спрян, но Чопра-Джонас вече се е превърнала в любимка на американската публика.

Година по-късно актрисата се появява на Metгала заедно с Ник Джонас и веднага започват слухове за евентуална романтична връзка. Тогава и двамата отричат и твърдят, че  са само приятели. През 2018-а все пак слуховете са потвърдени и двамата обявяват връзката си. 

Снимка: Reuters

Явно Ник Джонас бързо разбира, че това е жената за него, тъй като само няколко месеца по-късно двамата вече са сгодени. Важният въпрос е зададен в Гърция на рождения ден на актрисата. Последваха няколко сватби в Индия и Америка и участие на Чопра-Джонас в клип на групата Jonas Brothers. 

Снимка: Reuters

Днес Приянка Чопра-Джонас става на 37 години, а вече е една от най-обичаните актриси в целия свят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари