IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Рита Ора

3 декември 2017 09 00

Певицата навърши 27 години през седмицата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Атрактивната певица от албански произход Рита Ора умее да привлича обективите към себе си, не само когато е на сцената. Съвсем наскоро тя прикова погледите на червения килим на европейските награди на MTV като се появи с халат.

Нестандартният ѝ подход обаче бе възможен, тъй като под халата се крият форми, с които може да се гордее.

Рита навърши 27 години през седмицата, като поля рождения си ден в Кения и дори пя с деца от племето масаи.

Ние обаче няма да правим разрез на последните ѝ музикални постижения, а ще ви я представим в рубриката ни „Тяло на седмицата“.

Кой се радва на това тяло? Слуховете около Рита остават непотвърдени засега. Малко преди летния сезон тя бе спрягана за гадже на сина на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин.

Няколко месеца по-късно обаче таблоидите я свързаха с Тайрън Ууд, наследник на китариста на The Rolling Stones – Рони Ууд. Според британския таблоид The Sun, двамата излизат още от края на миналата година, но чак сега афишират връзката си. Любопитното е, че те са успели да избегнат повече от половин година папараците.

Ора, която дебютира и в киното като сестра на Крисчън Грей в „50 нюанса сиво“, вкара в списъка си с мъжки скалпове имена като Калвин Харис, Ричард Хилфигър и Дейв Гарднър.

Вижте певицата в нейната секси светлина в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари