IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подходящите футболни обувки за всеки терен

26 февруари 2018 08 20

Новата колекция на adidas - Copa

Снимка: adidas

Снимка: adidas

Само на 19 години, Микаел Лараде живее в приказка. Той е избран от хиляди играчи като посланик на новата рекламна кампания на adidas ColdBlooded.

Новата колекция футболни обувки на adidas ви очаква в магазините на Sport Depot и онлайн.

Класата разделя победителите от шампионите.

Едно докосване може да бъде разликата между шума и победата и тишината. Добавете класа. Създайте с грация. Изберете adidas Copa! А кои са моделите? Вижте тук.

adidas Copa 18 1 FG

Футболните обувки са подходящи за естествен терен с дизайн, следващ извивките на крака. Подметката Sprintframe осигурява перфектен баланс между лекота, стабилност и гъвкавост. Вградената X-Ray рамка в предната част на обувката придава устойчивост и намалява възможността за приплъзване на топката. Естествената кожа в областта на пръстите осигурява повече комфорт, а зоните с пяна в областта на петата създават несравнима мекота.

Конструкцията е във формата на чорап за допълнително поддържане на крака, а стелката с двоен слой помага за циркулацията на въздуха и има антибактериална функция.

Издълженият език е с оптимално прилягане към крака, а дизайнът следва извивката на свода за по-голяма стабилност.

adidas Copa 18 3 FG

Тези футболни обувки са подходящи както за изкуствен, така и за естествен терен. Горната част е изработена от естествена кожа, а специалният релефен дизайн в предната част помага за по-голям контрол върху топката. Моделът също е с издължен език, а пяната в областта на глезена осигурява повече мекота. Подметката е изработена от висококачествен термополиуретан, а конусовидните бутони водят до по-добро сцепление с настилката.

adidas Copa Tango 18.3 TF

Този модел от колекцията Tango е подходящ за феновете на игра на изкуствен терен. Меката естествена кожа в областта на пръстите е с ниска водопропускливост, а специалният релефен дизайн в предната част осигурява по-голям контрол върху топката. Също като другите модели от линията, Copa Tango е с издължен език и пяна в областта на глезена за повече комфорт. Интересното при този модел е междинната подметка от EVA пяна и гумената подметка, подходяща за асфалт, настилка с гумирано покритие и изкуствена трева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

vlady ( преди 6 години )
Най-подходящи са диелектричните ботуши за напрежения до 2000V - с тях на практика не може да се тича съответно ще се играе солиден маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа. Също вратарите следва да играят с диелектрични ръкавици за такива напрежения, с тях е почти невъзможно да хванеш топката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар