IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Стела Максуел

4 март 2018 13 00

Вижте повече за ангела на Victoria's Secret

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моделът Стела Максуел оглави класацията на сп. „Максим“ за най-сексапилните жени в света през 2016 г. Ангелът на Victoria's Secret е новият ни гост в рубриката „Тяло на седмицата“. Тя е родена и израснала в Ирландия, живяла е в Белгия, Австралия и Нова Зеландия, а сега в САЩ. И може да се похвали, че е един от най-търсените и скъпоплатени модели.

Стела попада в булевардните издания с любовния си живот, като беше интимна с Майли Сайръс, след което започна романс с актрисата Кристен Стюарт. От миналата година двете заживяха и под един покрив.
Тя смята, че популярността ѝ се дължи на позитивното ѝ отношение към живота. Но за подиума си трябва фигура. И тя се грижи както подобава за перфектния си външен вид.

Стела Максуел тренира три пъти седмично по един час с личния си треньор като фокусът е върху изграждането на издължени и тонизирани мускули. Целта е да не се сдобие с релефни мускули.

Редовно практикува йога в свободното си време, а по отношение на менюто няма забрани. Все пак предпочита вегетарианска храна, но това не значи, че не похапва и пилешко на обяд. И понякога злоупотребява с приема на шоколад.

Вижте Стела Максуел в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари