IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Турският посланик Хасан Улусой откри моден бутик у нас

28 април 2018 07 30

Гостите бяха изненадани с коктейли, посветени на мъжката суета

Снимки: Оля Желева

Снимки: Оля Желева

Турският посланик Хасан Улусой уважи откриването на моден бутик за мъжки ризи у нас. На оживения бул. „Витоша“ се събраха светски личности, гости и почитатели на Tudors, а директно от Истанбул за събитието пристигна собственикът на марката Яшар Айайдън.

Улусой поздрави гостите и собствениците на бутика, пожелавайки им на добър час. Те, от своя страна, веднага се възползваха от присъствието на експерта по комуникационни стратегии Ива Екимова и си поговориха за популяризирането на бранда в България.

Това е първият магазин в страната на основаната преди 20 години в Турция марка. Моделите се продават успешно в 17 страни, в над 230 собствени магазина. В тях се предлагат широка гама спортно-елегантни модели за мъже, създадени за офиса и свободното време.

Президентът на Македонската асоциация на барманите Дарко Ангелески изненада с тематични коктейли, посветени на мъжката суета. Голямата изненада бяха множеството дами, които зарадваха половинките си с модели от колекцията на бранда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари