IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка суета: Коледни лампички за брада

23 ноември 2018 13 10

Мъже, украсихте ли вече?

Източник: 9gag.com

Източник: 9gag.com

Наближават най-светлите за всяко семейство празници. Много хора не отдават кой знае какво значение на Коледа и украсата, но други още отсега са си купили нови играчки, които нямат търпение да сложат на елхата.

Всяка година по това време започва спор за това дали трябва да украсяваме жива елха или е по-добре да си купим изкуствена. Тази зима обаче фокусът се измести върху най-новата тенденция – поставянето на лампички върху брадите на мъжете.

Колкото и шантаво да се струва на някои българи, по света има мъже, които вече отдавна познават тайните на декорацията по окосмяването на лицето. Някои ги наричат ексцентрици, други им се радват, защото блещукащите светлинки в брадите им са знак, че са запазили празничния дух в себе си.

Доказателство за това, че наред с елхите, в чужбина се украсяват и мъжки бради, е зачестилата продажба на тези украси. Сайтове като Amazon предлагат продукта срещу цена от 14 долара. Той включва 18 минилампички за брада с ЛЕД светлини.

Лентата със специални лампички за мъже, които поддържат големи бради, е снабдена с малки щипки, чрез които да се прикрепя по-лесно към космите.

Разбира се, за да задоволят вкуса на различните мъже, китайски производители са създали и други орнаменти, които стават за украсата на тази част от лицето на мъжете.

Все повече мъже позират гордо със засукан мустак и старателно украсена брада елха, за да качат снимките си в социалните мрежи. За да не се сърдят жените им, предприемчиви търговци са създали и лампички за украса на коси.

Вие бихте ли си сложили подобно нещо на брадата или косата?

Снимки: 9gag.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари