IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 правила за първа среща, ако не искате да има втора

23 март 2019 16 15

Наръчник за отблъскване на човек на първа среща

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

И мъжете и жените винаги се притесняват и се чудят как да се държат на първа среща, за да впечатлят човека отсреща. Има много съвети, коучове и книги, но те са предимно насочени към жени. Така че, господа, ето няколко неща, които да НЕ правите на първа среща ако харесвате момичето, ако ли пък не, те са перфектният начин да бъдете сигурни, че тя повече никога няма да ви се обади.

1. Никакво гледане в очите

Когато излезете на ресторант или кафене, изберете масата и мястото си така, че да имате друга приятна гледка, освен вашата дама. Най-добре е някой телевизор, по който дават мач или просто блейте през прозореца. За какво ви е да гледате нея? Не е като да се е гримирала красиво и подготвила за срещата ви. Изобщо не ѝ обръщайте никакво внимание. Даже и не слушайте много-много, когато ви говори, но това е част от следващото правило.

2. Заяждайте се

На първа среща е най-добре да изберете тема, по която вие двамата имате абсолютно различни гледни точки и да задълбаете само и единствено в нея. Изобщо и не си помисляйте за дискусия или някакъв рационален дебат с аргументи. Вие сте прав. Точка. Няма какво да каже тя, така че да дискутирате темата като зрели хора. Просто си дръжте на вашето, повтаряйте едно и също нещо и дори и не я изслушвайте като говори.

3. Бъдете дървен философ

Вие не сте само прав по темата, по която сте решили да спорите. Вие сте прав за всичко. Вие имате толкова много познания и опит и държите да се похвалите с тях по надменен начин. Най-важно е да ѝ покажете, че тя просто не е толкова интелигентна и няма същите познания като вас. Противоречете и за всичко и изтъквайте защо точно тя греши. „Виж сега, не си права, защото аз познавам и говоря с еди-кой си супер важен човек, а ти не.“ Това е перфектно изречение, особено за българските среди, където кой кого познава е изключително важно.

4. Давайте кратки отговори

Опознаване ли? Какво опознаване? Нито я питайте нещо за нейния живот, нито пък и отговаряйте ако тя попита за вашия. Да кажем, че се поинтересува от семейството ви. „Какво семейство? Майка ми, баща ми, живеят си.“ Идеален отговор, няма смисъл от повече подробности, по-добре да се върнете към тема, по която можете да и покажете колко много повече разбирате от нея.

5. Критикувайте я

„Ооо, паста, диетата явно много върви. „Идеален начин да изкоментирате избора ѝ. След това е хубаво да включите и няколко факта относно това колко мазнини, белтъчини и въглехидрати има в нейното и във вашето ядене. Добавете и как тези макронутриенти се разтварят в тялото, за какво са вредни и за какво са полезни. Абе, общо взето, изнесете и един урок по биология, защото както вече знаем – вие знаете всичко. Няма значение дали тя е учила биология в университета и дори може би има повече познания по тази тема. Важното е да бъдете надменен и да ѝ покажете, че знаете абсолютно всичко.

Автор на статията:
Анина Юрукова

КоментариКоментари

Милена ( преди 5 години )
Момчета, това ми се е случвало и действа. Хаха.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар