IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Декорация за Коледа „направи си сам“

14 декември 2013 09 00

Украшения от цветен филц

Снимка: decoist.com

Снимка: decoist.com

Дните след Никулден са най-подходящи за украсяване на коледното дърво, така че сигурно вече сте започнали да мислите по въпроса. Ако обаче тази година сте решили да не инвестирате пари в нови украса и играчки, а старите вече са ви омръзнали, то защо да не си направите сами декора за елхата?

Представяме ви няколко интересни идеи за коледни играчки от вида „направи си сам“. Трябват ви само търпение, креативност и няколко приложни материали като филц, конци, прежда и др.
За пълния, завършен вид на вашата коледна продукция от ръчно направени играчки, ще трябва да се снабдите поне с един помощник, както и с ножица, молив и картон, от които да направите своите шаблони. Можете да изрежете снежинки, снежни човеци, камбанки, цветенца, ботушчета, еленчета, полярни мечки и т. н.

Тези очарователни играчки не само ще направят коледното ви дърво уникално, но и ще ви изпълнят с чувство на истинска гордост. Можете да застъпите и по-широка гама от цветове, включително традиционните бял, зелен, червен и син. Заложете на орнаменти и в по-причудливи, модерни и неочаквани форми, които да са вашата съвременна интерпретация на традиционните коледни символи.

Вижте идеи за ръчно направена коледна декорация в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари