IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радка грабна голямата награда в MasterChef

30 май 2019 07 00

Победителката оцеля в цели шест елиминации, готви 45 пъти

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Радка Булман спечели титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева на големия финал на шоуто вчера. Тя се справи с конкуренцията на Лора Капустина и Николай Бойков.

Радка впечатли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу със смели и иновативни идеи, изпълнени с техничност и класа. Пред погледите на съпруга си Торстен, дъщеря си Марта, сестра си Анета и мъжа ѝ Николай, както и своите колеги от кулинарното шоу, тя представи интерпретация на морска и земна тематика в своето авторско тристепенно меню и завоюва сетивата на журито.

Тя се превърна в голямата изненада на шоуто със своята борбеност, смелост и усет към кулинарните изкушения. Радка оцеля в 6 елиминации и готви цели 45 пъти – повече от всеки друг състезател в петия сезон. Тя имаше да учи много и демонстрира най-голям прогрес в хода на играта.

Пътят ѝ до финала беше дълъг и труден, но тя никога не се поколеба да сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу смели авторски ястия. Радка впечатли журито с цялостното представяне на MasterChef меню от предястие, основно и десерт, защото беше изградила стройна концепция, в която вкусните ястия следваха ясна последователност, а презентацията на всяко от тях беше безупречна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари