IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилоу Смит: Питам мама за всичко

19 ноември 2010 13 35

Малката госпожица Смит не прави нищо без разрешението на родителите си

Мама Джейда и малката Уилоу. Снимка: Gettyimages/Guliver

Мама Джейда и малката Уилоу. Снимка: Gettyimages/Guliver

Уилоу Смит успя да пробие на музикалната сцена с песента си „Whip my Hair”, но се оказа, че това не й позволява да не спазва родителските правила.

„Не мога да правя каквото си искам, първо мама трябва да разреши“, споделя десетгодишната Уилоу пред списание W.

“Родителите ми ме вдъхновиха да стана изпълнител. Имам самоувереността си от татко, певческите възможности от майка ми, а поведението пред камерата - от двамата“.

Госпожица Смит споделя още, че е голям почитател на Били Айдъл и Лейди Гага, но ще се постарае да не влияе от тях.

Малко след като пусна на пазара първата си песен, Уилоу дори беше обявена от медиите като един вид  „новото модно гуру“ и дори имало възможност да наложи изцяло своя стил.

Малко пресилено за десетгодишно момиче, не мислите ли?

КоментариКоментари

Britmusiclover ( преди 13 години )
Извинявай, ама и братовчедка ми , която е 5 клас изглежда на жив скелет, но няма проблеми с храненето. Изразява своята индивидуалност по съшия начин , както и Уилоу Смит - шантаво облекло, шантави дрехи - разбира се, не толкова бляскави и модерни, но все пак го прави. Хейтъри такива!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Jangelina ( преди 13 години )
Съжалявам ги такива деца - от малки жертви на родителски амбиции, втълпяване на чувство за уникалност и талант..Детето е грозничко и неподходящо облечено винаги за възрастта си! Според мен има от сега и проблеми с храненето - има снимки на които изглежда потресаващо ..следват скоро и алкохол и дрога.. Горкото
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Puppy ( преди 13 години )
detskite pesnichki na bon-bon nqmat nishto obshto s tazi....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 13 години )
Не разбирам защо сте толкова против. Имат възможност- защо не? А и песента не е толкова лоша- мен лично ме радва. И лапето изглежда готино- как искате да изглежда едно 10 годишно момиченце? Въпреки че да се гради певческа кариера на тази възраст не е толкова добра идея- тъкмо встъпва в пубертета, което означава, че гласа ще мутира 100%. А и предполагам нейните песнички ще се слушат от връстниците и. Лично аз бих предпочела, ако имам дете- да слуша нейни песни, от колкото на Лейди Гага(въпреки, че някои нейни ги харесвам) или на Андреа например, хаха. Никой ли не помни например българската детска група Бон-бон? С такива песни трябва да израстват децата, а не с голите дупета на певиците, които плъзнаха напоследък.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Britmusiclover ( преди 13 години )
Рабира се, че не, но известността на родителите й , няма как да не й рефлектира .. От малка попада под обектива на папараците, иска или не . Спомням си как в едно интервю Дакота Фанинг каза, че въпреки , че няма нормалния за нейната възраст живот, тя все пак се чувства дете и е щастлива от това, което прави .. Едни си играят парцали, други правят пари от тях :) Времена и нрави :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Накара ме да се замисля за песни на Джейда Пинкет, защото аз я познавам само като актриса ( наивно подминах това инфо в статията) и такива не открих. Но пък намерих интересни факти за Уил Смит: Уил Смит е отказал предложената му роля на Нео от Матрицата; Става милионер преди да е навършил 20 години; В класация за най-интелигентните хора в Холивуд, той заема 5-то място.Да му се чудиш защо така клиширано действа по отношение на децата ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Винаги съм харесвала семейство Смит - като двойка, като излъчване и като дисциплина към охраната на личният си живот. Явно обаче са повече от амбициозни по отношение на децата си. Смятам, че феновете ще ги "осъдят" за това. Ако детето наистина е талантливо, няма нужда навсякъде да го презентират мама и тати и то натрапчиво....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Вече писахме май по темата ,,Децата на Уил Смит".За мен попадат в графата ,,бедствие".И -да-прилича на маймунче,но никой не избира външността си и не е там проблемът.На тези деца им се насажда прекалено голямо самочувствие и чувство за изключителност и богоподобност.Ще видим как ще свърши всичко това след около 10 години.Но определено е нова тенденция,забелязваща се сред родителите в Холивуд напоследък.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Makaronka ( преди 13 години )
Не е ли твърде малка да е толкова нахакана? На нейната възраст аз не си позволявах да обличам подобни неща... та тя е още дете! Освен това, да, лигла е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Nik0 ( преди 13 години )