IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Бранд стана християнин

7 май 2024 10 40

Покръсти се в Темза

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Противоречивият комик Ръсел Бранд стана християнин. Това разкри самият той в социалните медии, след като се похвали, че е бил кръстен в река Темза. Преди това звездата изповядваше будизма, но явно последните събития в живота му са го накарали да преосмисли своя духовен път. 
Вчера той публикува видео в социалните мрежи, в което казва, че е намерил своя „път“ и че след церемонията се е почувствал „невероятно благословен“ и „подхранен“.

48-годишният Бранд беше обвинен в изнасилване, сексуално и емоционално насилие от четири жени след съвместно разследване на предаването Dispatches на Channel 4 и The Times. Той отрече всички твърдения и макар да призна, че е имал бурни дни и нощи в годините на върха на славата си между 2006 и 2013 г., никога не е посягал на жена.

В клипа през уикенда Бранд не споменава директно обвиненията, но споменава за „предизвикателства“.
Певицата Никол Шерцингер бе сред първите, които поздравиха Бранд за новия му духовен избор. „Амин! Толкова е страхотно, че правиш това! Исус е пътят!“ написа тя в мрежата под поста му.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари