IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън е родена за пилон

21 декември 2012 09 20

Колежката ѝ Ема Робъртс не спира да хвали уменията ѝ като стриптийзьорка

Дженифър Анистън, Снимка: Reuters

Дженифър Анистън, Снимка: Reuters

Актрисата Дженифър Анистън има скрити заложби, които ще изненадат зрителите на най-новия ѝ филм „ We're The Milers". В него тя си партнира с колежката си Ема Робъртс, която побърза да похвали уменията ѝ на пилона.

В лентата Анистън играе стриптийзьорка и се справя страхотно, според партньорката ѝ.

„Тя наистина е добра. Невероятна е, не можех да откъсна очи от нея. Наистина изглежда много горещо", каза пред Eonline.com Робъртс.

Ема, която е племенница на Джулия Робъртс и друг път е работила с Дженифър. Дамата бе гост в някои от сериите на „Приятели". Истинско приятелство с Анистън обаче,  завързала едва на снимките на тази лента. Също така дамата се похвали, че вече е близка и с друг свой колега от филма – Джейсън Съдейкис, който играе дилър.

„Вече съм работила с Дженифър Анистън, която е най-добрата комедийна актриса на света. А Джейсън Съдейкис е просто невероятен. Те са забавни и са най-сладките хора на света. Много е важно да работиш с хора като тях", сподели 21-годишната Робъртс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари