IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Дженифър Лав Хюит не може да си познае тялото

23 август 2013 14 05

Актрисата споделя още, че отлага брака за след раждането

Дженифър Лав Хюит тренира бременна в парка; Снимка: Splash News

Дженифър Лав Хюит тренира бременна в парка; Снимка: Splash News

Дженифър Лав Хюит нарече бременността "луда, но красива. "Да си бременна е страхотно нещо", каза актрисата за новата кампания на Pampers, в която участва. "Определено имам моменти, в които си казвам "О, Боже това е лудост, това не е моето тяло, но виждам, че това е една красива промяна."

Една от причините Хюит да продължава да изглежда страхотно,е, че тя не е спряла да тренира активно. "Всъщност сега спортувам повече, отколкото преди да забременея. Тренирам 5-6 дни в седмицата. Ходя на плуване, на пилатес и на йога – всичките са подходящи за жена в моето положение", споделя актрисата пред списание People.

Наскоро тя се сгоди за своя партньор от сериала „Специални клиенти" Брайън Холисей, но споделя че планира да се омъжи за него след като роди бебето през декември.

"В момента не мога да се съсредоточим върху нищо друго, освен върху появата на детето ни, така че ще почакаме за сватбата. Освен това искам да влезна във форма и тогава да бъда булка."

Дженифър споделя ентусиазирано: "Не знаем пола на бебето и не искаме да го знаем. Това е едно допълнително вълнение." Що се отнася до това, което е най-страшно за Хюит, то е: "Да се науча да кърмя!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари