IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана взима уроци по танци на пилон за нов клип (видео)

3 октомври 2013 10 55

Но така и не демонстрира наученото във видеото „Pout It Up”

Кадър от видеото „Pout It Up”, Снимка: Youtube

Кадър от видеото „Pout It Up”, Снимка: Youtube

От новото видео на Риана се вижда, че стриптийз клубовете не са ѝ чужди. Само че досега певицата не се е пробвала да потанцува на пилон. Покрай клипа на „Pout It Up“ обаче барбадоската реши да се възползва от професионалната танцьорка на пилон Никол Уилямс и да понаучи нещо.

„Моят първи урок на пилона“, написа Рири в Instagram под снимка от мейкинга на видеото.

В кратко клипче по време на снимките пък певицата пита Никол: „Схванах ли го?“.

Ако се надявате да видите Рири на пилона обаче, ще се разочаровате. Във видеото тя предпочита да седи на един трон и да поклаща задните си части или да разтваря краката си. Доста интересно е облеклото ѝ – бижута, покрили голите ѝ гърди и ултраизрязани панталонки, чиято задна част покрива почти толкова, колкото и чифт прашки.

И макар плътта да е акцент в парчето, режисьорът на клипа Отън Бърнсайд е на мнение, че видеото е секси, но не и вулгарно.„Знам, че като слушате текста, веднага ще си помислите – „стриптийзьорка“, но според мен се получи нещо много артистично. Ще бъде секси по начин, който не е правен досега“, каза той.

Вижте и самото видео:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

1234 ( преди 10 години )
4isto ***, kato vseki edin drug klip naposledyk...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар