IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летящата Пантера идва за уъркшоп в София

7 ноември 2013 07 57

Легендата в Pole Dance ще представи номер, изпълняван единствено в Cirque du soleil

Снимка: Pole Dance Workshop week

Снимка: Pole Dance Workshop week

Легендарната танцьорка на пилон Пантера Блексмит ще гостува в България специално за Pole Dance Workshop week. Събитието е организирано от българската школа за танци на пилон у нас Sonya Pole Studio и ще се проведе от 13-ти до 17-ти ноември, а главната атракция ще е световноизвестната в областта на Pole Dance американка. Тя ще демонстрира уменията си на пилон пред български почитатели на еротично-акробатичното изкуство, а публиката ще я види на живо на 14-ти ноември в рок бар Rock IT.

Докато танцува, Пантера ще бъде и модел на специалист по бодиарт, който ще изрисува тялото ѝ в движение, по време на самата хореография.

Пантера е първата дама в световен мащаб, която успява да изнесе танца на пилон извън рамките на баровете, вкарвайки акробатични елементи, които умело съчетава с еротика. Гвоздеят в програмата на американката е т. нар. „летящ танц на пилон“, който освен от нея се изпълнява единствено в легендарния „Cirque du soleil". Освен със страхотните умения в танца, красавицата е известна и с атрактивната си визия – цялото ѝ тяло е изрисувано в „котешки“ татуировки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари