IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн гони екссъпруга заради любовница

15 януари 2014 06 49

Брет Роси ревнувала от Денис Ричардс

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Чарли Шийн е на път да изгони бившата си съпруга Денис Ричардс и двете им деца от дома им в затворен комплекс в Калифорния, който е негова собственост. Причината е постоянното мрънкане на настоящата му половинка Брет Роси.

Актрисата от филми за възрастни ревнувала много от Денис и настояла тя да напусне къщата си в квартала, където живее с момчетата си от брака ѝ с Шийн – Сам (9) и Лола (8) и двегодишната осиновена Елойс.

Ричардс се шири в луксозния дом от повече от година и най-много се радва на факта, че той е близо до училището на момичетата ѝ.

„Брет иска да изгони Денис от квартала, защото ревнува от нея. Тя постоянно се оплаква, че когато излиза от дома си, минава през нейната къща и това я влудява“, каза източник пред RadarOnline.com.

Отношенията между Ричардс и Шийн се влошиха миналия месец, когато актьорът я заплаши, че ще ѝ спре издръжката, защото не му е позволила да прекара Коледа с дъщерите си. Двамата се разведоха през 2006 г. и досега са били в много приятелски отношения. Дамата дори се грижи за близнаците му от другата му бивша съпруга Брук Мюлер, докато тя бе в рехабилитационна клиника.

Сега Ричардс е убедена, че Чарли иска да я изхвърли от дома ѝ и тъй като не си говорят, той е пратил други хора да я предупредят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари