IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лав Хюит не иска бавачка

28 май 2015 13 00

Актрисата иска сама да отглежда детето си

Дженифър Лав Хюит, Брайън Халисей и дъщеря им; Снимка: Splash News

Дженифър Лав Хюит, Брайън Халисей и дъщеря им; Снимка: Splash News

Дженифър Лав Хюит отказва да прибегне до услугите на бавачка. 36-годишната актриса вече има 18-месечна дъщеря на име Отъм Джеймс и очаква да роди второто си дете следващия месец.

Тя обаче не желае да използва чужда помощ в отглеждането на бебето си, затова ще разчита единствено на собствените си сили.

Ето и какво споделя звездата по темата пред списание PEOPLE: „Откакто станах майка, разбрах колко маловажно е всичко останало. Преди да имаш деца си мислиш, че всичко има голямо значение, а след това осъзнаваш, че другите неща наистина не означават нищо. Детето ми е здраво, няма проблеми, спи добре – животът е хубав!“.

Дженифър разкрива още, че до този момент никога не е използвала услугите на бавачка и ѝ е било много интересно да се справя с всички грижи покрай майчинството сама.

Актрисата и съпругът ѝ Брайън Халисей са решили да не разбират пола на второто си дете предварително, макар че според Лав Хюит любимият ѝ смята, че двамата ще се сдобият с още една дъщеря.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари