IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гавин изневерявал на Гуен Стефани с бавачката им

11 ноември 2015 14 45

И то в продължение на години

Гуен Стефани и Гавин Росдейл; Снимка: Getty Images

Гуен Стефани и Гавин Росдейл; Снимка: Getty Images

Поредният звезден брак, провален заради изневяра, е този на Гуен Стефани и Гавин Росдейл. Оказва се, причината за тяхната раздяла е прелюбодейство от страна на Гавин.

Източници разкриват пред Us Weekly, че съпругът на певицата е имал тригодишна афера с бавачката на децата им – Минди Ман.

Говорителят на Гавин е отказал коментар по темата, докато този на Гуен не може да бъде открит.

Проблемите между двете звезди започнали през февруари, когато Стефани разбрала за дългосрочната афера на своя любим с детегледачката на тримата им синове.

Тя видяла текстови съобщения между музиканта и Минди, включително и голи снимки на бавачката. Освен това певицата прочела в семейния таблет и за уговорени срещи между двамата.

Източник разкрива по темата: „Таблетът е свързан с телефона на Гавин. Една от другите детегледачки открила информацията и казала на Гуен“.

След това Минди била уволнена, а Гавин поддържал версията, че това било просто „флирт“. Няколко месеца по-късно той признал за изневярата и Гуен Стефани взела решение двамата да се разделят.

Оказва се, аферата на музикантът продължила повече от три години – включително и по времето, когато съпругата му била бременна с техния най-малък син Аполо.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари