IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага с най-харесваното селфи на наградите „Грами“

14 февруари 2017 08 40

Звездата сви имиджа на Мадона, позира полугола по червения килим

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лейди Гага може и да не си тръгна със статуетка „Грами“ на тазгодишните награди, но остави траен отпечатък на събитието със своя екстравагантен садо-мазо тоалет, който мнозина сравниха със стайлинга на Мадона.

Блондинката се превърна в звездата с най-харесвано селфи на церемонията, състояла се на 12 февруари в Лос Анджелис.

Черно-бялото селфи на Гага, в което позира с оскъден черен кожен тоалет от панталонки и ръкави с пух получи над 760 000 харесвания още по време на самите награди.

Втора позиция в импровизираната Инстаграм селфи класация бе на Дженифър Лопес за кадър, в който тя седи на стола си, а разкошната ѝ розова рокля се разстила до нея.

Третият запечатан и най-харесван момент е само принтскрийн на текст. Става въпрос за поздравленията на Дрейк към неговия колега и приятел Chance The Rapper, който грабна статуетка в категорията „нов артист“. В момента на изготвяне на класацията, снимката е получила около 480 000 лайка.

Междувременно доста по-обикновеното селфи на The Weeknd по време на изпълнението му с Daft Punk закова 4-то място, а 5-ата позиция бе за пиянското селфи на Криси Тейгън със съпруга ѝ Джон Леджънд и Дрейк.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари