IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джей Ло се пъхна в леглото на Алекс Родригес

9 март 2017 09 20

Бейзболистът спечелил латината с факта, че е баща

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес не си губи времето и след раздялата с Дрейк миналия месец вече му намери заместник в лицето на бившия бейзболист Алекс Родригес, твърди PageSix.

47-годишната дива и 41-годишният спортист са били забелязани в интимна близост в бекстейджа на шоу на латината в „Планет Холивуд“, Лас Вегас.

„Те се виждат от няколко месеца и бяха заедно в Лос Анджелис този уикенд. Двамата наистина се харесват, защото имат много общо помежду си – от латинските си корени, до любовта си към Ню Йорк и децата им“, разкри източник пред PageSix.

Слуховете за разпалената искра между звездите се затвърдиха и след като Лопес хареса пост на бейзболиста в Instagram.

Алекс Родригес, Снимка: Instagram

„Тя изглежда развълнувана. Той прекарва време със семейството ѝ напоследък и тя харесва факта, че той е баща. Дженифър е наясно, че Алекс е женкар и затова е предпазлива. Засега тя просто се забавлява. Необвързана е, така че се наслаждава на излизането по срещи“, добави информаторът.

Преди името ѝ да бъде свързано с Родригес, Лопес имаше двумесечна афера с доста по-младия си колега Дрейк. Миналия август Дженифър сложи край на 5-годишната си връзка с танцьора Каспър Смарт. Тя има близнаци Макс и Еме от брака си с Марк Антъни, с когото се разведе през 2014 г. Преди това дивата бе омъжена за танцьора Крис Джъд и сервитьора Оджани Ноа.

Родригес има две деца от бившата си съпруга Синтия Скъртис. След развода си с нея през 2008-ма, той имаше афери с актрисите Кейт Хъдсън и Камерън Диас. Алекс изкара 4 години с Тоти Уилсън (професионален борец) и една година с изпълнителния директор на технологична компания Анн Уойсики.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари