IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изневери, тройки, секс маратон…в какво се забърка Джей Ло с Алекс?

8 юни 2017 06 10

Бейзболистът пише мръсотии на бивша, бил истински звяр в леглото

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Алекс Родригес (41) вече се готвел да изневери на Дженифър Лопес (47) с бившата си любовница – фитнес модела Лорън Хънтър, разкри наскоро пред The National Enquirer самата тя.

Бившият бейзболист опитал да си уреди среща с нея в Канзас в средата на май, докато половинката му снимала сериала „Shades of Blue“ в Ню Йорк. Оказва се, че плейбоят е доста палаво момче. Дали Лопес ще успее да се справи с него?

34-годишната Хънтър, с която Алекс започва афера през 2011, разкри още куп детайли за връзката си с Родригес. По думите ѝ той бил истински секс звяр и двамата правели по 12 часови секс маратони.

„Вероятно си представя мен, когато спи с Джей Ло. Обичаше да ме вижда по токчета и бельо и се възбуждаше като се обличам като ученичка. Нещата, които бих направила с него, не бих направила с никой друг. Той е страстен и сладък, целува косата ти и иска да се гушкате. Но сексът с него е груб и динамичен.

Страхотен е в леглото и е надарен. Освен това е обрязан. Едва ли някоя жена ще прави любов с Алекс, защото той някак се дистанцира по време на секса, винаги се задълбочава в проблемите си“, сподели Лорън.

Сред фетишите на спортиста били тройките и воайорството.

„Правила съм тройки с него. Той е голям воайор. Предпочита да види, че аз изпитвам удоволствие. Ходила съм до Ню Йорк без да правим секс. Обичаше да ми доставя удоволствие и сам си свършваше. Често ме караше да му разказвам с кого друг спя – мъже, жени. Ревността го възбуждаше. Често ми звънеше по фейс тайм, само да ме гледа как се потя във фитнеса“, добави моделката.

Двамата обичали да си разменят мръснишки съобщения и видеа. Едно от тях е с дата 10 май 2017, в което Родригес пише на Хънтър: „Сама ли си вкъщи?, а тя му отговаря: „Така ли ме искаш – сама и подмокрена за теб?“. Отговорът е: „Да, винаги, бейби“. Диалогът продължава с уговорка за видео разговор.

„Той ми сподели, че гледа много да не стои на телефона, когато е с Дженифър, но това не трябва да ме спира да му пиша. Аз му обясних, че не ревнувам и за мен не е проблем, че е с нея. Убедена съм, че той се прикрива и не е себе си, когато е с нея“, каза на финал Лорън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари