IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит даде 5 млн. долара на Гибсън, за да си запази детето

7 ноември 2017 09 40

Актьорът плаща съдебните разходи на своя приятел и колега

Снимка; Инстаграм

Снимка; Инстаграм

Хубаво е да имаш богати и известни приятели. Особено щастлив от този факт в момента е актьорът от „Бързи и яростни“ Тайрис Гибсън, който получи „дарение“ в размер на 5 млн. долара от приятеля си Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит.

38-годишният бивш рапър публично се оплака, че е разорен и покрай съдебните разноски по делото с бившата си Норма Митчъл, която го обвини в тормоз над нея и 10-годишната им дъщеря Шая и иска да му отнеме достъпа до детето.

„Съпругата ми пазеше новината, защото цял ден бях по адвокати, но нашето семейство, сестра ми Джейда Пинкет Смит и брат ми Уил Смит ни изпратиха 5 млн. долара, за да ни помогнат да се справим. Вие, хора, ме помолихте да стоя далече от интернет, след като съдебните разходи покрай дъщеря ми ще бъдат платени и аз ще го направя“, сподели в пост в Инстаграм Гибсън.

Актьорът добави, че семейство Смит винаги го е подкрепяло и той им е благодарен за това. Преди няколко седмици Тайрис нахока други свои познати милионери за това, че не му влизат в положението и не му помагат финансово.

„Аз съм бил до вас, защо сега не сте до мен?“, попита звездата в социалните мрежи.

Бившата съпруга на Гибсън Норма се опитва да го изолира от живота на дъщеря им по съдебен път като в битката за попечителство излезе аргумент, че той е удрял многократно шамари на детето им без причина. Обвиненията за физически тормоз обаче бяха свалени.

Тайрис твърди, че поведението на бившата му е провокирано от злоба и завист заради сватбата му със Саманта Лий.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари