IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби – новата Барби?

8 октомври 2018 07 20

Актрисата ще си партнира с Ди Каприо и Брад Пит

снимка: Instagram

снимка: Instagram

Австралийката Марго Роби води преговори да влезе в ролята на Барби – най-известната в света кукла. Актрисата също така се опитва да лансира проекта през своята продуцентска компания, пише Variety.

Говори се, че първоначално за ролята е била спрягана Ейми Шумър, но тя отказала в последния момент. Историята в лентата ще се върти около Барби, която живее в Барбиленд, но е отлъчена от града, защото не е достатъчно перфектна и се налага да излезе в реалния свят.

Според медията в лентата щяло да има „хумор за възрастни“, когато за главната роля спрягали Ейми, но сега не е ясно дали тези нотки ще останат. Variety твърди още, че името на Ан Хатауей се спрягало за ролята преди време.

Марго е една от най-популярните и търсени актриси след номинацията си за Оскар в „Аз, Тоня“. В момента звездата снима филма „Once Upon A Time In Hollywood“, чийто режисьор е Куентин Тарантино. В него тя играе красивата актриса Шарън Тейт, която бе брутално убита от членове на семейство Менсън през 1969 г. В лентата Роби ще си партнира с Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Дакота Фанинг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари