IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага – прекалено заета, няма време да се омъжи

13 декември 2018 06 30

Иска пищна сватба

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лейди Гага иска огромна пищна сватба с годеника си Крисчън Карино, след като приключи промотирането на филма си „Роди се звезда“, пише ET. „Гага е на седмото небе от щастие, много се вълнува от годежа си, но е прекалено заета с мюзикъла, за да планира сватба сега“, разказа близък до звездата пред медията.

Певицата била силно изненадана от позитивната реакция на феновете към лентата.

„Първата и най-важна любов в сърцето на Гага са нейните фенове. Тя не иска да ги подведе, като не дава 100% от себе си“, добави източникът.

32-годишната звезда и 49-годишният агент на таланти Карино се запознаха през февруари тази година, а през октомври обявиха годежа си.

„Крисчън обича да я прави щастлива и се гордее с успеха ѝ. Той е търпелив, най-малкото ѝ оказа огромно влияние по време на снимките на филма. Най-хубавото нещо във връзката им е, че той разбира добре работата и кариерата ѝ и е готов да я насочва. Тази връзка е по-различна, защото те се познават на по-интимно ниво.

Тя му вярва и се чувства сигурна с него. Те не успяват да откраднат много интимни мигове само за себе си, но когато имат няколко дни, обичат да се усамотяват в лъскави хотели“, категоричен е приятелят на певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари