IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде саботира наградите Грами

7 февруари 2019 06 50

Скара се с продуцентите заради изпълнението си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Феновете на Ариана Гранде ще останат силно разочаровани, тъй като няма да я чуят да пее на наградите „Грами“ на 10 февруари. Звездата не само няма да излезе на сцената, но дори няма да присъства на събитието след скандал с продуцентите на шоуто.

Източник разкри пред Variety, че певицата се чувствала изключително обидена, след като ѝ било отказано да изпълни „7 Rings,“ – последния сингъл от предстоящия ѝ албум, който излиза на пазара два дни преди събитието.

След сериозна разпра продуцентите на „Грами“ се съгласили с желанието ѝ, но настояли те да изберат втората песен от изявата ѝ на живо. Това окончателно вбесило младата звезда и тя дори отказала да се появи на събитието, на което е номинирана в две категории – най-добро поп вокално изпълнение с песента си „God Is a Woman“ и най-добър вокален албум със своя „Sweetener“.

Създалата се ситуация много прилича на миналогодишната драма с изпълнението на Лорди. Тогава продуцентите ѝ забраниха да изпее песен от албума ѝ „Melodrama“, а пожелаха да изпълни трибют към Том Пети, който тя отказа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари