IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

52-годишната Хали Бери разби със секси татус

6 март 2019 10 18

Актрисата се сравни с русалка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя има нещо ново за показване и не се поколеба да го направи в пълния си блясък. Хали Бери събра очите на феновете с нова татуировка, която се спуска по целия ѝ гръбначен стълб. 52-годишната дива видимо е много ентусиазирана покрай новата си придобивка, която представлява малки листенца, разположени едно срещу друго от кръста до врата.

Актрисата качи два кадъра с татуса, на които позира пред печката в гръб топлес, с тиган и яйце в ръка. Шоколадовата хубавица е заложила на бляскава пола, която напълно кореспондира с текста до снимките: „Кой казва, че не съм русалка?“.

Едната от снимките Хали пусна под формата на стори в Инстаграм, като се бе постарала да я украси в анимирани корали и медуза. Другата бе в съвсем натурален вид и акцентът изцяло пада върху голата секси плът на звездата.

Едва ли някой ще се изненада от перфектните ѝ форми, тъй като през последната година Бери почти се превърна в посланик на сериозното спортуване, качвайки видеа и кадри с нейни тренировки. Тази година звездата ще блесне в третата част за убиеца Джин Уик – „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“, чиято международна премиера е на 17 май.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари