IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон излиза с плувкиня?

10 март 2019 07 00

Актьорът се забавлява с 23-годишна датска олимпийка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фенове на Зак Ефрон подозират, че актьорът е хвърлил око на датската плувкиня Сара Бро. Двамата по никакъв начин не са демонстрирали интимни отношения, но в рамките на последния месец на няколко пъти съмнително се оказват на едни и същи събития в непосредствена близост един до друг.

На 1 март Ефрон качи снимки в Instagram, на които се вижда, че е на хокеен мач. Оказа се, че Бро е на същия мач и дори сподели, че след видяното вече е фенка на хокея като спорт. На следващия ден Зак бе уловен на боен мач в Лас Вегас до нахилената Бро.

„Според очевидци двамата много се забавлявали и постоянно се усмихвали, но не демонстрирали подозрителна близост.

„Няколко фена искаха да се снимат със Зак и тя търпеливо го изчака. Двамата видимо се забавляваха заедно, но не показваха някаква излишна близост. Опитваха се да не привличат внимание“, призна източник пред Е!news.

Сара Бро, Снимка: Instagram

Ден по-късно Сара показа в профила си в Instagram огромен букет, който бе украсила с розови сърчица, но не сподели от кого е.

Хубавицата е на 23 години и плува в националния отбор на Дания в дисциплина 4х100. През 2016 г. тя опита късмета си и на Олимпийските игри. 31-годишният Ефрон дълго време излиза с колежката си Ванеса Хъджинс. След това името му бе свързвано с Александра Дадарио.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари