IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Джей Ло за милиони за откраднато шоу

6 април 2019 06 00

Звездата отказва да коментира

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес бе обвинена в плагиатство относно нейното танцово шоу World of Dance. Срещу нея е заведено дело от името на Алвин Грей-Ел, който твърди, че е разработил концепция за шоуто преди години и сега настоява дивата да му плати 6,5 млн. долара за кражба на идеята му, пише TMZ.

Мъжът е заявил, че е представил идеята си още през 2009 г. на хореографката и актриса Деби Алън. Тогава той е кръстил шоуто си Let's Start the Dance. По думите на Алвин, той така и не получил обратна връзка от звездата тогава.

Искът му за плагиатство в момента е насочен и към Алън. Грей-Ел също така твърди, че през 2010 е регистрирал шоуто си по всички процедури, така че да има пълно авторско право върху идеята.

Лопес и Алън все още не са коментирали официално иска му, но близки до латината споделиха, че идеята за танцовото риалити от години се е въртяла из екипа на NBC и те сами са потърсили Дженифър с идеята тя да е лице и съдия на състезанието.

Шоуто стартира в ефир през 2017 и в момента в Америка върви третия му сезон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари