IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк и Райън чакат трето дете

3 май 2019 11 30

Актрисата показа наедряло коремче

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс ще стават родители отново. Звездите, които ревностно пазят личния си живот, се появиха на филмовата премиера на новия му филм в Манхатън и всички впериха очи в наедрялото коремче на актрисата, която видимо сияеше в блестяща жълта рокля.

Двойката вече има две деца и прави всичко възможно да ги скрие от светлината на прожекторите. Нищо чудно, че третата бременност на Лайвли бе запазена в тайна месеци наред.

Звездата напоследък е оставила филмовата си кариера, като се е фокусирала изцяло върху семейството си, пише Enews. Двамата актьори са категорични, че ще продължат да защитават децата си от славата и ще им дадат възможност сами да изберат житейския си път.

„И двамата със съпруга ми сме в бизнеса и знаем какви са страничните ефекти от известността. Нашите деца не са имали възможността да избират дали да са известни или не, затова със съпруга ми ще се опитаме да им дадем максимално нормален живот и детство, каквото не сме имали“.

 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари