IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли призна: След рака не може да има деца

7 май 2019 15 00

Певицата не желае да осиновява

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кайли Миноуг е една от звездите, които успешно пребориха рака, но въпреки че се е излекувала, тя си носи последствията. 50-годишната звезда наскоро разкри, че не може да има деца.

„Бях на 36, когато ме диагностицираха с рак на гърдата. И докато децата тогава не бяха на дневен ред, това промени всичко“, сподели пред Sunday Times Style певицата.

„Не искам да се жалвам, това няма да промени нищо, но понякога се чудя какво би било да бъда майка. Всички ми повтарят, че има опции това все пак да се случи, но не знам… Сега съм на 50, по-улегнала и спокойна с живота си. Не мога да кажа, че няма да съжалявам, но ще ми бъде много трудно, ако продължавам да се вторачвам в проблема, затова гледам по-философски на нещата. Трябва да приемеш къде се намираш и да продължиш напред“, позитивно добави Кайли.

И докато децата не са част от живота ѝ, тя поне е намерила любовта към момента в лицето на 45-годишния Пол Соломонс, креативен директор на британското издание на GQ.

„Срещнах човек, с когото се чувствам добре, с когото всичко изглежда правилно“, коментира връзката си Миноуг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари