През изминалия уикенд тату артистът Кат Вон Ди се омъжи за любимия си Рафаел, познат най-вече със сценичното си име Лийфър Сейър като неотменна част от бандата Prayers. Всъщност двойката вече има законен брак, който сключи набързо през февруари, но пищната церемония, на която булката изненада с авангарден тоалет, се състоя едва сега.

Снимка: Instagram

И двете звезди решиха да отбележат събитието в социалната мрежа, като Кат написа до едно от селфитата: „Все още съм много емоционална от предната вечер в компанията на Prayer. Днес ще прекараме деня заедно, разменяйки сватбените си обети в компанията на обичаните си приятели и сред артистичната красота която сътворихме. И обещавам скоро да споделя кадри от сватбата ни, когато вълнението намалее. В момента и двамата сме зашеметени от цялата тази любов“.

Това е втори брак за Кат, която бе омъжена за тату артиста Оливър Пек в периода 2003-2007. След това името ? нашумя покрай романса ѝ с бившия на Сандра Бълок – Джеси Джеймс. Рафаел не е бил женен досега, но има дъщеря от предишна връзка. След няколко месеца с Кат ще станат родители на момченце, което смятат да кръстят Лийфър.

Допада ли ви визията на булката?