IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Ариана Гранде свали грима!

6 юни 2018 09 00

Певицата блесна с „нова визия“, феновете във възторг

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Ариана Гранде е новата корица на британския Vogue и вече предизвика маса вълнения сред феновете. 24-годишната певица не прилича на себе си с руси коси и подчертани лунички и според почитателите ѝ е далеч по-красива натурална.

 

„Тя е толкова различна!“, „Направили са ѝ натурален грим. Изглежда невероятно!“, „Това е невероятно красива снимка!“, „Амин. Обожавам косата ѝ свободно пусната, изглежда невероятно“ – тези и много други подобни коментари наводниха Twitter минути, след като корицата бе показана публично.

 

Феновете на Ариана видимо са силно впечатлени от факта, че тя се е отказала от емблематичната си конска опашка и очна линия. Гранде е изрусила косата си с помощта на стилиста си Крис Еълтън и за пръв път показва открито луничките си. Междувременно пред медията хубавицата сподели, че бомбената атака по време на концерта ѝ на Манчестър Арена ѝ е докарала посттравматичен стрес.

 

На 22 май миналата година камикадзе детонира експлозив, който уби 22 души минути, след като тя приключи последното си изпълнение на сцената. Звездата сподели, че мислела, че никога повече няма да може да излезе на сцена.

 

„Не мислех, че ще мога да говоря за това без да се разплача“, коментира прясната блондинка.

 

Тъгата настрана, допада ли ви Гранде като блондинка?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Ammy6 ( преди 5 години )
ArianaGranndeB. ( преди 5 години )