IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе стана Тони Бракстън

1 ноември 2018 05 00

Звездата продължава традицията да се превръща в двойник на музикални легенди

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Докато у нас родните знаменитости за поредна година честваха Хелоуин, обличайки се като зомбита, вампири и вещици, световните звезди показаха по-голямо въображение. Бионсе например реши да стане двойничка на колежката си Тони Бракстън.

Би изкопира визията на легендарната певица от албума ѝ през 1993 като се прекръсти на Фони Бракстън.  Половинката на Джей Зи замени дългите коси с черна перука, винтидж колан на Chanel и обеци и приликата с легендарната ь колежка е поразителна.

„Изпращам любовта и възхищението си талантливите легенди. Благодаря ти за безбройните хитове“, написа в социалната мрежа Бионсе. Бракстън изглежда също се е впечатлила от избора за Хелоуинска визия на колежката си.

„Фони Бракстън? Никога! Как успяваш да изглеждаш по-добре от е на корицата ми? Обожавам те, ти си суперзвезда!“, коментира ‚двойничката“ си Бракстън в Туитър.

Превъплъщението в различни музикални идоли по Хелоуин е традиция за Бионсе. Миналата година тя влезе в образа на рапърката Лил Ким, а преди това заедно с дъщеря си Блу Айви и майка си Тина пресъздаде триото Salt-N-Pepa.

Харесва ли ви тазгодишният „костюм“ на Бионсе?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари