IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Ким Кардашян като малка

24 януари 2019 13 00

Звездата си спомни за детството

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Помня този ден. Бях при баба и дядо в Сан Диего. Тя ми купи тази рокля от магазина за детски дрехи и се спряхме, за да ме снима“. Това написа Ким Кардашян в Instagram и качи нейна снимка като малка. Тя си спомни с умиление за своето щастливо детство.

Риалити звездата изтъкна, че още от малка е имала афинитет към хубавите дрехи. На кадъра се вижда, че тя е на около 5-6 години и носи на врата си шарено колие.

Много фенове изтъкнаха, че жената на Кание Уест е красива от малка. „Толкова си сладка, познах те“, написа нейна последователка.

Ретро снимката бе качена малко след като Ким пусна на пазара новото си червено червило KKW. По този повод тя засне специална фотосесия.

Наскоро звездата обяви, че очаква съвсем скоро четвъртото си дете. Най-вероятно заради вълнението от появата на най-новия член на семейството, тя е решила да разгледа старите си снимки.

Четете още:

Ким Кардашян ще става майка за четвърти път

Ким Кардашян: Бебето ще е момче

Знаменитостите, които използваха сурогатни майки


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари