IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло взриви мрежата

1 април 2019 06 18

...по бански

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди години Ким Кардашиян бе изключително горда от факта, че взриви мрежата, лъсвайки гола в Instagram с кадри от фотосесия за списание. Короната ѝ обаче бе отнета от Дженифър Лопес, която дори не трябваше да се показва дибидюс, за да спечели вниманието не само на феновете, а и на редица големи звезди от шоубизнеса.

Актрисата и певица демонстрира супер фитнес тяло по изрязан бански в снимка, която се оказа кадър от последния ѝ филм. Звездата пусна фотоса в Instagram и закачливо написа: „Аз съм уличница, бейби… просто искам да знаеш“.

До цитата Лопес поясни, че позира в образ – а именно, този на героинята ѝ Рамона, която е стриптизьорка в лентата „Hustlers“.

Малко след като фотото видя бял свят, феновете буквално изригнаха. За 24 часа то събра близо 2.5 млн. харесвания, а сред коментарите се откроиха тези на Лени Кравитц, който написа: „Джейк Ло , буум! Това е!“, „ДА“ от Наоми Кембъл и „Йееее, мама“ от Ванеса Хъджинс.

Лентата „Hustlers” ще излезе на екран през 2020, като в нея главната роля е поверена на Лопес. Тя е стриптизьорка, която се опитва да надхитри клиентите си от Уолстрийт. В нея участие ще имат и Констанс Чу и Карди Би.

Вие какво мислите за тази визия на Дженифър, секси ли е ?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари