IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за красота на Шакира, Моника Белучи и Никол Кидман

17 май 2019 08 40

Вижте техните женски трикове

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Моника Белучи със сигурност е в челната тройка на най-красивите жени сред знаменитостите. Редица класации го доказват. И на фона на постоянното изтъкване на здравословния начин на живот, тя многократно е признавала, че обича добрата храна и мрази спорта.

В интерес на истината Моника е много по-загрижена за кожата си, отколкото за своята фигура. Актрисата се опитва да не претоварва кожата, рядко използва кремове, при възможност не слага и грим. За да получи равномерен тен тя залага на слънчеви бани.

Тайната на свежестта на Моника Белучи се дължи на един елементарен и достъпен трик – контрастния душ. Според нея той е отличен за кожата и подсилва притока на кръв.

Родената в Колумбия Шакира също обича слънцето и плажовете, но пък признава, че има много чувствителна кожа. Затова тя я предпазва от излагане на слънце и използва защитни кремове. Певицата обаче използва детски слънцезащитни продукти. Защото те не само предпазват от вредните лъчи, но и щадят кожата.

Никол Кидман пък обръща специално внимание не само на лицето си, но и на ръцете си. Тя често им прави бани със зехтин.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари