IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, на които няма да им върви следващите седем дни

13 юни 2018 14 20

Козирозите са неуверени в себе си

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Чувствате ли се ядосани, стресирани или депресирани? Правите ли нещо, за да промените това и да повдигнете духа си за предстоящата почивка? Времето предразполага към положителни емоции, срещи с приятели след работа, купони и приятни разходки сред природата. Но ако това не ви се случва в момента, най-вероятно вие сте от онези зодии, които са попаднали в някаква черна дупка и за тях седмицата от 11 до 17 юни не е най-късметлийската.

Днес (13 юни) има Новолуние в Близнаци, с което ще настъпят много промени. Те ще бъдат най-силни както за този знак, така и за Дева, Стрелец и Риби. Нептун ще попадне в Риби, с което ще донесе напрежение. От друга страна повечето от нас ще бъдат подтикнати за нови начинания до края на седмицата, но не всички ще бъдат успешни. Луната ще остане в Близнаци до 10:21 часа на 14 юни. Дотогава астролозите съветват да контролираме действията си, за да не съжаляваме след това. Особено важни са отношенията, които при някои зодии ще бъдат доста обтегнати.

Вижте защо на Телците, Водолеите и Козирозите няма да им върви много в следващите седем дни:

Телец – конфликти вкъщи

Вие сте изправени пред поредното предизвикателство, което ще промени живота ви. Всъщност промените започват още от 15 май, когато Уран навлезе във вашия знак и ви измъкна от зоната на комфорт. Очаквайте конфликти у дома, които ще ви напрегнат и разконцентрират, но скоро всичко ще си дойде на мястото след Новолунието в Близнаци. От 14 юни нататък късметът ще ви се усмихне, ще станете по-концентрирани в бъдещите си планове.

Водолей – скука и монотонност

Понастоящем представителите на тази зодия са в 12-и дом, който се смята за убежище на жертвите, свързва се с изпитания и самоотричане. Те се обвиняват за най-различни неща и нищо не им върви. Но нещата ще се променят коренно за Водолеите с Новолунието в Близнаци. Тогава те ще бъдат в 10-и дом, който се свързва със социалните контакти, работата и личностното усъвършенстване.

Козирог – липса на увереност

Хората с този знак са доста неуверени от началото на седмицата, особено ако става дума за връзката им. Те са лесно раними, съмняват се в околните и трудно се доверяват. Още от декември миналата година са настроени негативно и се борят с демоните в себе си.

На 13 юни козирозите попадат в 6-и дом – на работата и здравето. Тогава те ще трябва да пренаредят плановете си и да помислят къде грешат. След това ще се почувстват по-добре, но трябва да внимават с взаимоотношенията с околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари